FILMO – Mainoselokuvia maalla, merellä ja ilmassa|tuotanto@filmo.fi

Filmo Oy voitti Kaiku- radiomainoskilpailussa, paikallismainospalkinnon Vanhan Rauman Kellari ravintolan mainoksilla.

Filmo Oy voitti Vuoden Huipuissa neljästä palkinnosta kolme. Tokmanni voitti Kultahuipun. River co. ja Credit24 voittivat Hopeahuiput.

Tässä tuomariston kommentit. Tokmanni, sieltä saa mitä tahansa. Tai ainakin erinomaisen sarjan radiomainoksia, jotka puhuvat kohderyhmälle kohderyhmän äänellä. Lisäksi Tokmanni todistaa, että on mahdollista kuulostaa samaan aikaan erittäin halvalta ja erittäin hyvältä. Meininki on kuin Kansanradiossa parhaimmillaan. Kymmenen pistettä ja ämpäri kaupan päälle.

Credit24/ Joni Joni täs moi! Joni, Joni, Joni. Ikävää kun raha-asiasi ovat […]

Uusia radiomainoksia lisätty.

Riverin mainokset ovat uusia. Käy kuuntelemassa. Voit naurahtaa.

Samoin myös Credit 24 ja Tokmannin uusia ja vanhoja.

Subway Nooralotan ensimmäinen tv- mainoskuvaus.

Uusi GreenScreen studio avattu Helsingin Lauttasaaressa

 

Avasimme yhteistyökumppaniemme kanssa uuden AV-studion joka sisältää kohtuullisen kokoisen GreenScreenin. GreenScreen eli eli kromaseinä on kulmamallinen ja se mahdollistaa vaikeampien videoefektien toteuttamisen. Studiossa on kalusto myös liveäänen tallentamiseen 16 raitaa kerrallaan sekä pieni mukava äänieditti sekä neuvotteluhuone.

Studio sijaitsee samassa korttelissa kuin pääkonttorimme osoitteessa Vattuniemenkatu 19. Käynti on mukavan kätevästi katutasossa.

Näytä suurempi kartta

By |helmikuu 17th, 2013|Uutiset|Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi GreenScreen studio avattu Helsingin Lauttasaaressa