Tässä tuomariston kommentit. Tokmanni, sieltä saa mitä tahansa. Tai ainakin erinomaisen sarjan radiomainoksia, jotka puhuvat kohderyhmälle kohderyhmän äänellä. Lisäksi Tokmanni todistaa, että on mahdollista kuulostaa samaan aikaan erittäin halvalta ja erittäin hyvältä. Meininki on kuin Kansanradiossa parhaimmillaan. Kymmenen pistettä ja ämpäri kaupan päälle.

Credit24/ Joni Joni täs moi! Joni, Joni, Joni. Ikävää kun raha-asiasi ovat solmussa. Mutta jos nyt hyviä puolia haahuilustasi hakee, niin vaivaannuttava pyristelysi likviditeettikapeikossa esittelee täydellisesti pikavipin ihanuuden. Erinomaisesti kirjoitettu ja näytelty nolojen tilanteiden sarja kääntyy helposti myös muille kielille. Ei ihan jokapäiväistä herkkua suomalaisessa radiomainonnassa.

River Co/ Merkki-Erkki Kun Merkki-Erkki lähtee kaupoille on tosi kyseessä. Sekopäinen ja riemastuttava sarja piirtää kuulokuvan miehestä, jolle too much ain’t enough. Erkki ostaa, kun halvalla saa – ja Riveristä saa. Mielin herkin tuomaristo palkitsee Erkin myös vuoden visuaalisimpana mainosäänenä.